Er TF1 Omega Filter kompatibel med alle kjemisk vannbehandling produkter?

TF1 Omega-filteret er ikke bare kompatible med alle Fernox produkter, og det er utviklet for å fungere som en dosering punkt for eventuelle Fernox Express produkter.

I tilfeller hvor avsaltet eller bløtt vann brukes en kvalitet middel må være tilstede for å hindre korrosjon fra finner sted. TF1 Omega-filter gir en praktisk og rask måte å introdusere et middel i systemet uten søl eller problemer.

Hva er fordelene ved å bruke en TF1 Omega-filteret?

TF1 Omega Filter samler alle typer korrosjon, skala og installasjon rusk.

Ved å hindre disse forurensninger fra sirkulerer innenfor et varmesystem, energieffektivitet nivåer er optimalisert og ulempen med en driftsstans i systemet kombinert med en stor reparasjon eller erstatning kostnad kan unngås.

TF1 Omega Filter

Hva er en TF1 Omega-filteret?

TF1 Omega Filter er en høy ytelse, forniklet, in-line system filter, som er utformet for oppvarming av systemer.

Det er produsert med materialer og komponenter og har blitt produsert med presis konstruksjon. Kombinerer styrken til en kraftig neodymmagnet med Hydronic partikler Separation technology, TF1 Omega-filter gir en enestående samling kapasitet for både magnetisk og ikke-magnetiske rusk.

Når bør filteret Fluid+ Protector brukes i et varmesystem?

Filteret Fluid+ Protector skal kun brukes i kombinasjon med en in-line system filter, som kan samle og inneholde rester i systemet før sikker fjerning.

Den er ideell for bruk i situasjoner der et system har tidligere vært rengjort eller skylt, men som senere har ikke blitt tilstrekkelig beskyttet slik ytterligere korrosjon har funnet sted. Det er også egnet for systemer med dårlig design eller lav gjennomstrømning som gjør vanlig rengjøring vanskelig. Filteret Fluid+ Protector muliggjør kontinuerlig hvorved og samling av systemet rusk. Behandling nivåer bør kontrolleres årlig som en del av et vedlikehold og service program for å sikre full beskyttelse.

Når jeg dose med kokeren støy lyddemper F2, må jeg også trenger å bruke en Fernox Protector?

Ja, Fernox kokeren støy lyddemper F2 er utformet for bruk med alle Fernox Protector.

Det skal være venstre permanent i systemet med Protector F1 eller Filter Fluid+ Protector og erstattet eller etterfylt på samme tid.

Hva er filteret Fluid+ Protector?

Dette er en nyskapende, universal middel pakke som bruker den anerkjente hemming kvaliteter av Fernox Protector F1 med en aktiv oppløsende stoffer.

Denne unike formulering er utformet for å oppdage, løft og levere magnetiske og ikke-magnetisk rester til en i- line system filter.

Kan jeg bruke Fernox Protector F1 eller Filter Fluid+ Protector i gamle systemer?

Fernox Brystskjold er egnet for bruk på systemer i alle aldre. Det ville imidlertid være fordelaktig å rengjøre og spyl systemet med Fernox renere F3 for å fjerne bunnfall før Protector F1.

Alternativt kan den universelle Fernox Filter Fluid+ Protector kan levere slam og avfall til et eksisterende filter eller en nylig installert TF1-filteret, som beskytter systemet mot ytterligere korrosjon dannelse.

FERNOX UTTALELSE COVID -19