Om oss

Etablert i 1964, Fernox er en ledende produsent av vannbehandling kjemiske produkter, sentralvarme, filtre, rørlegger forbruksvarer og diagnostisk testing tjenester. Fernox har ledet utviklingen av energieffektive produkter både for tradisjonell og fornybar teknologi i innenlandske og kommersielle programmer. Selskapet er forpliktet til et pågående forskning og utvikling programmet og har investert i en omfattende i-house R&D-team av forskere basert i Storbritannia, USA og India.

De opererer i hovedkvarteret ligger i Woking, UK med produksjonsanlegg over hele Europa og kontorer i Frankrike, Tyskland, Italia, Belgia, Nederland, Ungarn, Folkerepublikken Kina og USA, med planer om å utvide ytterligere i Øst-Europa og Asia.

I desember 2015, Fernox ble kjøpt opp av plattformen spesialprodukter (PSP) et globalt diversifisert produsent av høy teknologi spesialprodukter og en leverandør av tekniske tjenester. Som en del av PSP, Fernox fungerer som et datterselskap av MacDermid ytelse Solutions Group.

FERNOX UTTALELSE COVID -19